Home

Новини

Ютуб сензацията Gabby G представи своя първи летен хит “Краен Срок”

Автор  -  

No Comments Pop & RnB

Популярната ютубърка Gabby G представи първия си музикален проект „Краен Срок“

Песента беше изпълнена на живо за първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пловдив. Представянето ѝ беше аплодирано бурно от младата публика в парк “Лаута”, която познава младата певица по-скоро от кавърите ѝ в стайта за видео споделяне Ютуб.

Музиката и аранжиментът са дело на шведския композитор Йохан Бейерхоум и популярния български композитор от македонски произход Йорданчо Василковски – Оцко. По видеото на песента работи Любомир Костов, а ексцентричните четири визии в него са подготвени от стилистката Ива Атанасова (IVY).

Официалното видео на “Краен Срок” може да видите тук:

Габриела Георгиева, по известна с псевдонима си Gabby G, е само на 15 години и е от град Шумен. Добива популярност благодарение на десетките си кавъри на редица популярни български и международни парчета, а големият ѝ пробив идва с песента победител от Евровизия 2018 на Netta Barzilai – „Toy“, където видеото достига впечатляващите 2,5 милиона гледания. Към днешна дата това е най-гледаният кавър на български артист в платформата за видео споделяне.

Gabby G е и първото попълнение към новооткрития Pop & RnB отдел на музикална компания Hit Mix Music, а през 2019 година е част и от звездния отбор на Coca-Cola.

“За мен създаването на „Краен Срок”  беше истинско предизвикателство и огромно удоволствие. В последната година и половина бях концентрирана изцяло върху развиването на канала ми в Ютуб, но когато ми предложиха да работим върху създаване на собствено парче просто нямаше как да откажа. Благодарна съм на целия екип, който застана зад мен и дебютната ми песен и се надявам хората да я харесат.”, споделя Gabby G.

“За нас “Краен Срок” е нещо повече от поредната песен, която създаваме. Работихме с няколко екипа от Швеция, България и Македония и сме страшно доволни от резултата, въпреки сложната логистика и кординация. Успяхме да създадем един стойностен проект, който да отркие достойно новия ни Pop & RnB отдел. Подготвяме още няколко поп изпълнители, които ще представим до края на годината.”, споделят от музикална компания Hit Mix Music.

Gabby G започва работа по второто си парче, което се очаква да излезе през есента. Тя ще бъде гост във всички останали градове от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour – Варна, Бургас, Благоевград и София.  

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: ,