Home

Новини

Кристиана и Преслава със зашеметяваща колаборация

Автор  -  

No Comments Поп-фолк

Кристиана представи дългоочаквания си проект “Звяр си” преди броени дни. Видеоклипът към песента направи своята официална премиера в канала на музикална компания Hit Mix Music, както и телевизионна премиера в ефира на Хит Микс Мюзик ТВ.

В лентата певицата за пореден път изненада с интересна колаборация и различна визия. След като в началото на месец март тя представи видеоклипа към “Моето време” с Галена и влезе в ролята на серийна убийца, този път Кристиана получи подкрепата на Преслава. Феновете са категорични, че тя е перфектното допълнение песента да звучи още по-хитово.

Впечатление прави и новата ѝ визия с черна коса, която се оказа добра идея и получи одобрението на феновете, а комплиментите към изпълнителката за цялостната работа по проекта не закъсняха.

Музиката и аранжиментът на “Звяр си” са дело на Йорданчо Василковски – Оцко. За текста Кристиана е работила с Петър Петров и Петя Радева, а режисьори на лентата са HMM Team, Любомир Костов и Добромир Николов.

За безупречната визия са се погрижили Ива Атанасова (стил), Цецо Андреев (грим) и Емилио Стефанов (коса). Видеоклипът се радва на голяма гледаемост в YouTube, където се нарежда в ТОП 5 на най-гледаните видеа в България за момента.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.