Home

Новини

Огнено лято за Лорена

Автор  -  

No Comments Новини Поп-фолк

Лятото вече е към своя край, а Лорена го изпраща повече от успешно. Да съчетае полезното с приятното и тази година се оказа добра идея за изпълнителката на Хит Микс Мюзик, защото редом с нейните клубни изяви из цялото море, Лорена се отдаде и на заслужен релакс в своето родно място – Царево. Последователите на изпълнителката не остават разочаровани, защото Лорена често споделя сексапилни фотоси от плажа.

Лорена е един от най-предпочитаните изпълнители в нощните клубове у нас и всяка нейна изява се превръща в истинско събитие. Клубните изяви на изпълнителката из черноморието и това лято не направиха изключение.

Още следващата седмица Лорена ще направи пореден маратон от изяви из цялата страна, като първо ще зарадва варненската публика със своите хитове в Club PORTe /27.08/, ден по-късно на 28-ми Лорена ще гостува в столицата – Club 33, на 30-ти август ще бъде специален гост в Стара Загора – EGO Premium Club, на 31-ви август темпераментната изпълнителка ще бъде специален гост на Традиционния събор в Крупник, а месец Септември определено ще стартира ударно за нея, защото още на 1-ви изпълнителката ще гостува в Приморско – механа “Вълчан войвода” и в Китен – CAVALI Club.

Освен с многобройните си клубни изяви, Лорена ще запомни лятото на 2019 и със сингъла си с Алисия – “Яка е жена ти”, който двете представиха в началото на лятото и се нареди сред хитовете на лятото. Лорена сподели пред www.hitmixmusic.bg, че работи над предстоящите си музикални проекти, но и този път ще запази всичко в тайна до последния момент.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: ,