Home

Новини

Лорена е “Аморална” в новото си видео

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Лорена представи новото си дългоочаквано видео към песента “Аморална” в youtube канала на HitMixMusic и HitMix TV. Песента е по музика и аранжимент на Diamond Beat Productions и текст на вече добре познатия тандем – Петър Петров и Алекснадър Попов, с участието на Diamond Beat Productions.

Във видеото Лорена влиза в образа на “намразената” и “аморална” жена, която се изправя пред съда и пред тълпата, за да отговаря за своите действия и постъпки в миналото. Видеото е дело на Buddabbaz Tape Company – Стефан Маринов (режисура и монтаж) и Петко Андонов (асистент и оператор).

Във видеото специално участие вземат топ-модела Гергана Райчевска, Саша Рико и Джордан.

Безупречната визия на Лорена отново е поверена в ръцете на Емилио Стефано (коси) и Цецо Андреев (грим). Стайлинга е дело на Кристиян Пижов и Бранко Андреев. По време на видеоклипа певицата реализира и фотосесия с фотографа Теди Грозданов.

Лорена отново успя да прикове вниманието върху себе си и да впечатли меломаните с интригуващ видеоклип. Само за няколко часа видеото вече е на челните позиции в най-гледаните видея за България и регистрира над 100,000 преглеждания в youtube.

графики: Efoff Design

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , , , , , ,