Home

Новини

Меди – новото попълнение в редиците на “Хит Микс Мюзик”

Автор  -  

No Comments Uncategorized Новини Поп-фолк

Меди е едно от най-прогресиращите имена на модерната поп-фолк сцена. Изпълнителят се присъедини към музикална компания “Хит Микс Мюзик” и вече е в процес на подготовка на новите си музикални проекти, за които все още не издава подробности.


Меди се превърна в истински любимец на публиката през 2019-та година, когато представи хитовите си проекти – “Само да те питам”, “Зарязан”, “Мама не дава” (ft. Десита) и “Върни ми сърцето” (в дует с Криси).
Освен в любимец на всички тийнейджъри, Меди се превърна и в любимец на клубната публика в България и чужбин, и в момента е едно от най-канените и предпочитани лица за партита, концерти, изяви и събития.

Преди няколко седмици, в навечерието на деня на влюбените, бе премиерата и на най-новото предложение на Меди – “Майната ти, Св. Валентин”, където си партнира с друг всеобщ любимец – Константин. За броени часове песента се превърна в тотален хит и все още задържа лидерската си позиция в музикалните класации.

Нощните партита из цялата страна и зас граница за Меди продължават, като пълният график за всичките изяви на изпълнителя са достъпни в официалните профили на Меди и Хит Микс Мюзик в социалните мрежи.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: ,