Home

Новини

Кристиана в унисон с пролетта

Автор  -  

No Comments Новини Поп-фолк

Кристиана показа нова визия в социалните мрежи. Изпълнителката е в унисон с пролетта и сподели снимки със своите почитатели, на които грее с променена визия и споделя слънчевите лъчи на пролетта.

“Аз съм хамелеон, обичам промените. Не мога да се задържа дълго в една рамка, един стериотип, или една визия. Винаги съм го показвала. Обичам експериментите, както в музиката си, така и в моето ежедневие.” – споделя Кристиана пред нас.

Припомняме ви, че в началото на годината изпълнителката представи дългоочакваната си песен “Мрън-мрън”, в която отново изненада с различно звучене и неочаквана колаборация – този път с любимеца на малки и големи – Константин. Песента е една от най-предпочитаните в ефира на HitMix TV и се радва на положителната оценка на публиката.

“В момента се намираме в много трудна ситуация и всички се надяваме съвсем скоро тя да е част от нашето минало. Трябва да търсим позитивите във всичко – това е една страхотна възможност да прекараме време с близките си, защото на нас – изпълнителите, често не ни остава време за най-любимите ни хора.” – допълва още Кристиана.

Нейните фенове вече с нетърпение очакват най-новото и музикално предложение.

“И аз вече нямам търпение да представя новите си проекти. Работя по няколко и всички са много различни. Вярвам, че съвсем скоро тази ситуация ще отмине и ще мога да финализирам проектите си и да ги представя пред публиката. Надявам се, че съвсем скоро отново ще можем да се срещаме и в нощните клубове, защото това е едно от нещата, които най-много ми липсва.”

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tags: , , , ,