Home

Новини

GIA дебютира на поп-фолк сцената в дует с Емануела

Автор  -  

1 Comment Uncategorized

Джия е най-новото откритие на музикална компания “Хит Микс Мюзик”.

Преди броени часове GIA дебютира на поп-фолк сцената с песента “Мамино синче” в дует с една от най-горещите певици на България – Емануела.

“Джия – едно уникално момиче, чийто глас и талант ме впечатлиха много, а историята й разказахме в дуетната ни песен. Една песен, която харесвам от много време и без да се колебая скочих от раз в този дует.” – сподели Емануела в Instagram, броени дни преди премиерата.

“Мамино синче” вдъхва нов живот на любима песен от 2016 година, а в клипа Джия и Емануела се превъплащават в образите на лоши момичета.

Музиката и аранжимента на песента са на Йорданчо Василковски – Оцко, а римите в текста са поверени на творческият тандем Петър Петров и Александър Попов. Видеоклипът е дело на екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси, а за визиите на Джия и Емануела се погрижиха Ивайло Колев /коса/, Микеле /грим/ и Ива Атанасова /стил/. По време на заснемането на видеото, изпълнителките застанаха и пред обектива на фотографа Георги Малев за една гореща фотосесия.

Песента направи своята официална премиера в youtube каналите HitMixMusic & PlanetaOfficial, а вече и в ефира на музикалните телевизии – Hit Mix Tv, Planeta Tv и Planeta HD.

Още тази вечер “Мамино синче” ще направи и своята първа live премиера в Пловдив, а за Джия това ще бъде първата изява в нощен клуб у нас.

Facebook Comments
Please follow and like us:

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , ,