Home

Новини

Меди отбеляза една година на музикалната сцена с “Не, мерси”

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Меди отново успя да прикове вниманието на феновете, този път с премиерата на най-новият си музикален видеоклип към песента “Не, мерси”, с която изпълнителят отбелязва своята първа годишнина на музикалната сцена.

Видеото направи официална премиера в youtube канала на Меди – MEDI, и само 10 минути по-късно, лентата бе преглеждана над 10,000 пъти в най-голямата платформа за видеосподеляне в света.

Песента е по музика на Меди и аранжимент на хитмейкъра – Даниел Ганев. Римите в текста са поверени в ръцете на Мариета Ангелова и HMM Team. Ефектното видео и режисурата са дело на Виктор Андонов – Rikk, а за визията на Меди се е погрижил стилистът Добормир Киряков.

Освен web премиера, “Не, мерси” ще направи и своята телевизионна премиера — тази вечер в 20:00 в ефира на музикална телевизия Hit Mix Music TV.

Няколко часа по-късно, след полунощ, Меди ще бъде специален гост в един от най-култовите столични клубове, където за първи път ще представи “Не, мерси” на живо пред публика. На сцената той ще си партнира и с най-новото звездно попълнение в отбора на “Хит Микс Мюзик” — Доника, а феновете вече са нетърпеливи за поредното незабравимо парти.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: ,