Home

Новини

“Ще ми избягаш ли” е предстоящата премиера от Кристиана

Автор  -  

1 Comment Поп-фолк

Кристиана открехна завесата около най-новият си музикален проект. Изпълнителката на “Хит Микс Мюзик” показа кадър от снимачната площадка, а с него издаде и заглавието на песента — “Ще ми избягаш ли”.

Феновете вече са нетърпеливи да чуят и видят с какво ще ги изненада и този път тяхната любимка. Кристиана не издава повече подробности около проекта, както и кои са авторите. Също така не става ясно и дали песента ще бъде самостоятелна, или в нея ще си партнира с някого.

Едно е сигурно, изненадите тепърва предстоят, а премиерата ще се състои съвсем скоро в официалният youtube канал на HitMixMusic, както и в ефира на Хит Микс ТВ.

фото/ Виктория Сиракова
Facebook Comments
Please follow and like us:

1 comment

  1. ссылка на гидру, конечно же, обеспечивает анонимность в сети, но тем не менее, этой защиты недостаточно и работать с проектом с обычного браузера нельзя. При открытии сайта через привычный для вас браузер провайдер отследит все проекты, на которые вы заходили, и столь подозрительная активность может заинтересовать правоохранительные органы. Потому нужно задуматься о дополнительной безопасности.

Leave a Reply

Your email address will not be published.