Home

Новини

Хакерска атака свали от онлайн пространството youtube каналът на Hit Mix Music

Автор  -  

No Comments Новини

Съвсем наочквано един от най-големите музикални youtube канали в България, този на музикална компания Hit Mix Music бе жертва на хакерска атака.

Въпреки големият брой абонати и всички защити за сигурност, които са били активирани, хакерите са успели да превземат канала в малките часове на нощта, а няколко часа по-късно каналът бе напълно деактивиран и премахнат от онлайн пространството.

Хит Микс Мюзик, далеч не е първата жертва на хакерска атака, като статистика сочи, че само за последната седмица това е третият подобен случай.

Със съдействието на Silvernoise — KVZ Music Ltd., които са официални партньори на Hit Mix Music вече 5 години и отговарят за авторските права и дистрибуцията на компанията в интернет пространството, каналът е възстановен и отново активен за всички негови абонати и последователи — по-малко от 24 часа след хакерската атака.
Музикална компания “Хит Микс Мюзик” отправя своите специални благодарности за бързата и адекватна реакция относно неприятаната ситуация и се надява занапред да няма подобни недоброжелателни деяния.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *