Home

Новини

Звездите на “Хит Микс Мюзик” дават началото на новият парти-сезон

Автор  -  

No Comments Поп-фолк

От 1-ви март 2021 година, отварят врати всички ресторанти и кафенета на територията на България. Изпълнителите на “Хит Микс Мюзик” първи ще дадат началото на новият музикален парти-сезон и ще радват публиката на живо още от следващата седмица.

На 2-ри март, Меди ще сложи старта на култовите партита за 2021 година в Пловдив, под открито небе, в напълно новата клубна градина (Garden Club) на един от емблематичните пловдивски клубове – Club Bushido.

Седмица по-късно навръх празника на жената — 8-ми март, Меди ще гостува във Велико Търново, заедно с Галена, където двамата ще радват публиката в атракцион “Калоянова Крепост”.

Феновете със сигурност да нетърпеливи да чуят за първи път на живо актуалните хитове от ефира на “Хит Микс Мюзик ТВ” — “Да си тук” и “Къде беше ти”, с които Галена и Меди успяха истински да трогнат зрителите.

На 9-ти март, отново под открито небе, в лятната парти-градина на Bushido Club, Лорена ще радва публиката в Пловдив със своите песни. Изпълнителката неотдавна се включи на живо в Instagram от снимачната площадка на нов видеоклип, а какви изненади е подготвила Лорена този път, предстои да разберем.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: ,