Home

Новини

Феновете: Деси Слава отново надмина себе си

Автор  -  

No Comments ПРОМО

Дългоочаквана премиера получи най-новият музикален видеоклип и синъл на Деси Слава — “Токсичен”. Премиерата се състоя в официалният youtube канал — Hit Mix Music, а видеото успя да прикове вниманието на феновете минути след неговата поява.

Музиката е дело на Йорданчо Василковски – Оцко и Деси Слава, аранжимента на HMM Team и Йорданчо Василковски – Оцко. Римите в текста са написани от Симона Миланова.

Видеото е поверено в ръцете на режисьора Станислав Христов — Стенли и неговият екип. Оператор на лентата е Виктор Милушев.

Впечатляващото видео с неочакван финал, не остави никого равнодушен, и минути след неговата поява мрежата прегря от вълна от реакции и коментари. В главните роли влизат едни от най-обичаните звезди на България — Азис, Фики, Галин, Лидия, Наталия Гуркова, Маги Джанаварова, Тихомир Янков и Николай Гурманов.

”Най-добрият клип за 2021.”, “Браво, Деси! Отново надмина себе си”, “Такова нещо не е правено на българският музикален пазар — адмирации за смелостта.”

са само част от коментарите под видеото в YouTube.

За визията на Деси Слава се погрижи Кирил Чалъков /грим/, Кристиан Пижов | Amilius Fashion /стил/, салон “Fetish” /коса/. По време на снимките на видеото изпълнителката реализира и нова фотосесия с фотографа Теди Грозданов.

“Безкрайно благодарна съм на всеки един човек, който прие да се включи в това лудо предизвикателство! Работих с най-ненормалния и професионален екип! Обичам Ви!

написа Деси Слава под видеото.

Освен в плейлистите на меломаните, песента се нареди и сред плейлистите на диджеите в страната, още в първата вечер след появата си. Както хиляди гледания и високата оценка на феновете, Деси Слава и новият ѝ проект “Токсичен” се радват на десетки положителни оценки и от колегите в бранша.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , ,