Home

Новини

Деси Слава: Чувствам се по-щастлива

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Деси Слава застана пред Венета Георгиева и екипа на “Преди обед” по bTV за едно дългоочаквано интервю. Години наред изпълнителката не беше заставала за откровено интервю, въпреки участия си в други формати.

В интервюто Деси Слава разказва за промените в живота си — новият творчески път, промяната от която е имала нужда, разнообразието в кариерата си и премиерата на новият проект “Токсичен”.

”Това определено беше една смела идея на режисьора Станислав Христов, той се нуждаеше от малко време за да сглоби цялата концепция, а когато я предложи на мен и екипа — без да се замислим казахме — “Да! Това е страхотно!” “ — разказва Деси Слава.

Певицата сподели още, че я очаква горещо лято с много срещи с публиката из цялата страна. Въпреки натоварения си график след възобновяването на клубния живот, за момента успява да балансира между майчинството и кариерата.

„Доста е трудно да съчетавам участия с грижите за детето. Засега издържам. Щастлива съм от факта, че свекърва ми много помага. С нейна помощ се справям“ – казва тя в „Преди обед“.

За бъдещите си творчески планове, Деси Слава сподели, че е замислила много нови музикални проекти. Премиерата на един от тях ще се състои съвсем скоро в официалният youtube канал на Hit Mix Music и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , ,