Home

Новини

Над 200,000 гледаха “Болката ти любима” в първите 24 часа

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Деси Слава подаде ръка на най-новото попълнение в редиците на музикална компания Лео, двамата представиха дуетната си песен “Болката ти любима” в официалния youtube канал на Hit Mix Music. Над 200,000 зрители гледаха видеото в премиерните 24 часа след неговото публикуване, а лентата вече се нареди сред топ 10 най-гледани песни в България за момента.

”Болката ти любима” е по музика на Деси Слава и Оцко, а аранжимента също е дело на Йорданчо Василковски – Оцко. Текста е поверен в ръцете на Анастасия Мавродиева, в екип с Деси Слава. Отговорни за видеото са Людмил Иларионов – Люси (режисьор и сценарист) и Станислав Христов – Стенли (постпродукция).

фото | Християн Събев • Теди Грозданов

За визията на Деси Слава се погрижиха Кристиян Пижов (стил), Кирил Чалъков (грим) и Милена Димитрова – Фифи (коса). Визията на Лео също бе поверена в ръцете на стилиста Кристиян Пижов.

“От години не съм била така влюбена в песен… Написах музиката с много любов, разбира се с помощта на Оцко, който я облече в перфектен аранжимент. Но тя никога нямаше да звучи така без невероятния глас на Лео.. Успех момче!! Роден си да покоряваш върхове!”

написа Деси Слава под видеото.

От коментарите на феновете стана ясно, че те също вече са влюбени в “Болката ти любима” и я определят като една от най-хубавите песни за последните години.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , , , , , ,