Home

Новини

„Самоубийца” на Доника с live премиера на морето

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Доника представи най-новия си музикален видеоклип – “Самоубийца”. Песента е дело на композитора Мартин Биолчев (музика и аранжимент), текст Анастасия Мавродиева, Георги Симеонов – JJ и Росен Димитров. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, а оператор е Иван Иванов.

В началото на месец Юни, Доника презентира своя трети сингъл “Да съм твоя” в колаборация с Галена, само няколко седмици по-късно амбициозната изпълнителка на Hit Mix Music отново представи нов проект, с което спечели одобрението на феновете.

”Уау! Биолчев, браво, страхотна музика!”, “Такъв стил много ѝ отива, много добро звучене!”, “Нещо свежо и различно, не е от масовката песни.”

са част от коментарите под видеото.

Самата Доника също споделя, че това е една различна и нестандартна, но истинска песен, и се надява тя да стане любима и на слушателите.

Песента получи своята ексклузивна онлайн премиера в youtube канала на Hit Mix Music, а след броени часове “Самоубийца” ще има и своята live премиера по родното черноморие. Доника ще гостува в Приморско, и заедно с Джия ще забавляват публиката до късните часове на нощта.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , , , ,