Home

Новини

Феновете: Лео има голямо бъдеще

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Най-новото попълнение в редиците на Hit Mix Music – LEO, представи първия си солов сингъл, озаглавен “Да се влюбиш”. Песента е по музика и аранжимент на HMM Team и Йорданчо Василковски – Оцко, и текст на Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а оператор Виктор Милушев.

Гост-звезда във видеото е GIA, а феновете оцениха нейните актьорски заложби много високо. Песента направи своята премиера в youtube канала на Hit Mix Music и броени часове след премиерата си, се нареди в Топ 10 на trending видеата в България.

“Това момче има невероятен талант! Очаква го голямо бъдеще!”, “Уау! Дебютите на Хит Микс гърмят! Тази година вдигнахте много нивото!”, “Отново прекрасен проект от Лео, браво”

са само част от коментарите под видеото.

“Да се влюбиш” е вторият сингъл за Лео, след дуета му с Деси Слава — “Болката ти любима”, която се превърна в една от любимите хитови песни на зрителите за лято 2021 година. Освен с музикална продукция, Лео е изключително продуктивен и активен и в социалните мрежи. За да научавате всичко ново около него, последвайте го в Instagram — @leo.hitmusic

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , ,