Home

Новини

ENNA — новото музикално откритие на Hit Mix Music

Автор  -  

No Comments Uncategorized

ENNA е новото музикално откритие на Hit Mix Music. Елеонора, както е нейното рождено име, е родена на 1-ви март 2004 година в град Търговище. От малка родителите и нейните учители я определят като “дете на изкуството”. Участвала е в десетки конкурси, олимпиади и състезания по пеене, рисуване, актьорско майсторство и други. Мечтае за голямата сцена още от ранна детска възраст, а артистичните си заложби проявява още в съвсем ранен етап от живота си.

Енна е позната на Instagram аудиторията със своите десетки кавъри, с които придобива популярност и именно с тях грабва вниманието и на своя продуцент — Йорданчо Василковски – Оцко.

фото | Hit Mix Music

“Дълго чаках този момент, дълго мечтаех за него. Музиката винаги е била моята движеща сила — моят живот! Освен музика, е нужно да носиш в себе си и много емоция, за да бъдеш част от магията.. магията да бъдеш артист! Hit Mix Music, @ocko1_top повярваха в мен, в моят талант, в моята магия — и заедно от Елеонора, създадохме ENNA! Очаквайте съвсем скоро моята дебютна песен в официалния youtube канал на @hitmixmusicofficial. 🔥”

написа ENNA в своя instagram профил.

Дебютният сингъл на Енна ще се появи до броени дни в ефира на музикална телевизия Hit Mix Music и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , ,