Home

Новини

Деси Слава и Лорена: Беше над 40 градуса по време на снимките към дуета ни

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Деси Слава и Лорена гостуваха в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по БТВ и споделиха интересни подробности около заснемането на тяхното последно видео към дуетното им парче “На никой друг”. По време на снимките Лорена е била бременна в 8 месец, но това не е попречило на звездата от Хит Микс Мюзик да се справи безупречно пред камерата.

“Снимахме при температура от над 40 градуса, тъй като навън градусите бяха 40, плюс прожекторите, които още вдигнаха температурата. Но Лорена беше герой и се справи перфектно.” – разказва Деси Слава.

Това е една от редките появи на Лорена в телевизионния ефир и първа след като стана майка през септември. Тя сподели, че чувството да си родител не може да бъде разбрано преди да бъде усетено.

На въпроса дали са доволни от успеха на песента си “На никой друг”, Лорена отвърна, че за нея гледанията не са толкова важни, колкото приема на публиката, когато излезе на сцената.

“Снощи бях на участие и смея да кажа, че половината песен не я пеех аз, а публиката.” – допълва Лорена.

Гледайте дуетното парче на Деси Слава и Лорена в официалния YouTube канал на Hit Mix Music, както и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *