Home

Новини

Алисия: Видях потенциал и във VessoU, и в “Къща за милиони”

Автор  -  

No Comments Uncategorized

VessoU и Алисия бяха гости в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по БТВ. Дуетните партньори изпълниха песента си “Къща за милиони” и дадоха интервю пред водещия, в което споделят как се е родила идеята за съвместното им парче.

“Първоначално тази песен беше солова. Дори и Алисия не знае, че имах планове тя да вземе участие в друга моя песен, но когато говорих с шефа ми – Оцко, той предложи тя да влезе в тази песен, защото ще си паснем. Казах си: Да пробваме – ще стане супер яко. Оцко се свърза с Алисия и говориха – така станаха нещата.” – разказва VessoU.

Алисия отговори колко време й е отнело да се съгласи на предложението на VessoU за дуета им. “Оцко ми пусна парчето и ми хареса. Реших, че има потенциал и във VessoU, и в песента.” – сподели певицата.

Артистичността на VessoU не е останала скрита за Николаос Цитиридис и екипа му, които са забелязали имитациите на младия изпълнител, които качва в социалните мрежи. VessoU показа умения в имитирането на известни личности и за кратко влезе в образите на Азис, Лили Иванова, 100 кила и други.

Хитовият дует между Алисия и VessoU ви очаква в YouTube канала ни – Hit Mix Music, както и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *