Home

Новини

Лорена отпразнува първа Коледа с малкия си син Матео

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Лорена запозна почитателите на поп-фолка с първородния си син Матео. Звездата от Хит Микс Мюзик качи снимка в социалните мрежи, която показва момент от първата Коледа на сина й.

Лорена стана майка за първи път на 27 септември тази година и не крие щастието си от това. Въпреки грижите за сина си, тя не забави завръщането си на сцена и започна изявите си пред публика, за да представи стари и нови хитове.

Певицата изпраща успешна 2021 година, като успя да реализира три проекта. През март зарадва феновете си с чувственото парче “Черна орхидея”, което докосна сърцата на публиката. Лятното предложение на звездата със заглавие “Не се търпи”, дует с Антонио, също не остана незабелязано от почитателите на поп-фолка. Лорена отбеляза официално завръщането си след раждането с дует с Деси Слава – “На никой друг”, който бързо намери място сред любимите песни на слушателите.

Очаквайте още музикални изненади от Лорена и през новата година и се насладете на хитовете й в официалния ни YouTube канал – Hit Mix Music и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *