Home

Новини

Лео свири на китарата на легендарния Тоше Проески в дуетното си видео с Алисия

Автор  -  

No Comments Uncategorized

В новото си видео “Ти си ми живота”, дует с Алисия, Лео свири на китара, но инструментът има по-специална стойнст. Китарата е била тази, на която легендата Тоше Проески е свирил и е творял големите си хитове и точно този инструмент е бил сред любимите му. Кадърът на обичания македонски изпълнител е от 2006 година и е запечатал момент от работата му в студио.

Тоше Проески беше любимец на публиката не само в Северна Македония, а и на целия Балкански полуостров. За съжаление, житейският му път беше прекъснат след автомобилна катастрофа на 16 октомври 2007 година. След себе си изпълнителят оставя множество хитове като “Боже, чувај ја од зло”, “Чија си”, “Тајно моја ” и много други, а любовта на хората към него не затихва и до днес.

Дуетът на Алисия и Лео набира скорост и бързо намери място сред топ хитовете на зимата. Феновете определят комбинацията между двамата изпълнители като “взривяваща”, а в Лео виждат потенциал “да даде много на музикалния пазар”.

Чуйте хитовия дует на Алисия и Лео -“Ти си ми живота” в официалния ни YouTub e канал – Hit Mix Music, както и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *