Home

Новини

VessoU разказва как е започнал да се занимава с музика

Автор  -  

No Comments Uncategorized

VessoU беше специален гост в предаването “Мармалад” по БТВ и освен, че се включи в развлекателни игри, той успя да разкаже и някои подробности от живота си.

Изпълнителят от Hit Mix Music споделя как е решил да се занимава с музика. Негова баба се оказва участничка от предаването “X Factor” –  Людмила Йовчева, но не тя е прекият виновник той да тръгне по този път. Започнал е едва на 14 години и всичко е стартирало почти на шега. “Никога не съм си мислел, че ще стана изпълнител. Бяхме вкъщи с брат ми и просто реших да напиша текст. Предложих му и той да създаде свой текст и заедно записахме една песен на телефона. Много ми хареса и така продължих до ден днешен да го правя.” – споделя VessoU.

Първият път, когато е разбрал, че е популярен, е бил във Варна. “На първото ми участие бях на много нисък хонорар, който дадох изцяло за пътните ми разходи. Дотогава никога не съм бил на участие и за мен беше много интересно, че когато пристигнах във Варна, ме спряха за снимка. Беше ми странно, тъй като тогава имах само една по-популярна песен, но вече свикнах с това.” – разказва VessoU.

Слушайте последния хит на VessoU – “2,3,4,5” в YouTube канала ни – Hit Mix Music, както и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *