Home

Новини

Магда се върна към началото на кариерата си

Автор  -  

No Comments Uncategorized

През 2023 година Магда ще отпразнува 20 години на музикалната сцена. Това бе повод певицата да направи ретроспекция на бляскавия си път до момента пред Алпер Чочев. Магда се върна назад във времето и разказа за началото на кариерата си: “Завършвах средното си образование и малко преди това беше конкурсът на музикална компания Пайнер. Братовчедка ми ми звънна и ми каза за конкурса, аз не бях на 100% сигурна, че искам да участвам, но се явихме двете. Това беше първата ми изява, бях самоука и съм участвала само в училищни хорове, но си личеше дарбата ми. Подписах договора, но не бях завършила и ме изчакаха да направя бал. Не съм очаквала,  че ще стигна до договор с тях. Много се надявах, за мен това беше една сбъдната мечта. Беше много вълнуващ и специален момента за мен, защото бях малкото момиче, което се възхищаваше на Глория, Ивана, но смея да кажа, че никога не се самозабравих.”

Магда споделя, че гледа свои стари клипове, а на слуховете, че си е правила пластични операции, отвръща, че е много лесно да се проверят старите й клипове. Основната разлика се изразява в това, че певицата доста е отслабнала и лицето й е придобило по-различна форма.

В професионален план Магда работи по нови и интересни проекти, които може да очаквате в официалния ни YouTube канал – Hit Mix Music, както и в ефира на Hit Mix Music TV.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *