Home

Новини

Максим: Разведох се с жена си, за да се оженим отново

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Обичаният изпълнител Максим гостува в подкаста “ВИП зона”, с водеща Светлана Кабаиванова. Той разказа за началото на кариерата си и как е дошъл в София от Ботевград.


Интересна подробност от житейския път на певеца е, че в зората на кариерата си работи със Слави Трифонов и Ку-Ку бенд, като първо е уреждал концерти на Хъшове в страната, демонстрирайки добрия си търговски нюх. Предвид големия си музикален талант, Максим избира да се занимава с този вид изкуство. Първият артистичен псевдоним, който получава Максим, е “Доктор Дулитъл”, даден му от Годжи, но когато Слави разбира за това, не го удобрява и го кръщава Максим. Певецът споделя, че зад този псевдоним стои значението “максималната сила на БМК”, тъй като тогава Слави го е смятал за най-добрия изпълнител в продуцентската фирма БМК.


Максим е изключително забавна и колоритна личност и впечатляващите истории от живота му са неизчерпаеми. Едно от щурите решения, коита е взимал, е да се разведе по взаимно съгласие с жена си, в момент, в който любовта между тях е силна и няма проблеми в отношенията им. Целта на развода е била да се оженят отново, за да могат да създадат пореден повод да отпразнуват любовта си и да организират тържество.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *