Home

Aртисти

ЛОРЕНА

Лора Митева  е родена на 4 април 1985г. в град Стара Загора, но прекарва детството си в  гр. Царево.

От ранна детска възраст е запленена по музиката и танците. Притежателка е на много награди от конкурси и фестивали от ученическите си години. Изпълнителката завършва средното си образование  в музикална паралелка с профил „Народно пеене” в гр. Димитровград. За много от почитателите й остава неизвестен факта, че висшето образование на Лорена е „Криминалистика”.

Професионалният път на Лорена започва в началото на 2016г. когато подписва договор с  композитора и продуцент Йорданчо Василковски-Оцко  и става част  от музикална компания „Хит Микс Мюзик”.  На 25 юли същата година  излиза дебютния сингъл озаглавен „Все ми е тая”. В проекта участие взима Галена,която е сред най-близките приятелки на Лорена. Музката и аранжимента са на дело на  Йорданчо Василковски- Оцко, текста на Мариета Ангелова, а видеото реализира режисьора Добромир Николов. Само за първите 24 часа парчето е гледано от над  100 000  потребители на  най-големия сайт за видеосподеляне YouTube. За отрицателно време песента се превръща в тотален хит и измества дори вече утвърдени имена от върховете на класациите.

 

През годините името на Лорена става нарицателно за качество и хит. Освен дебютната й песен “Все ми е тая”, със златни букви в дискографията на й са изписани заглавията на хитовете “Жена за лудницата”, “Ако можеш”, “Нощта гърми”, “Нищо”, “Грешка”, “Яка е жена ти”, “Грозен край”, “Черна орхидея”, “На никой друг” и много други.

През пролетта на 2022 г. се появява първият самостоятелен албум на Лорена, носещ заглавието “Черна орхидея”. Освен тоталните хитове на Лорена през годините, в албума са включени и пилотният сингъл “7 нощи, 7 дни”, както и китката от български народни песни “Сърце от Странджа”.

СИНГЛИ

ГОРЕ РЪЦЕТЕ

СЪРЦЕ ОТ СТРАНДЖА

7 НОЩИ, 7 ДНИ

НА НИКОЙ ДРУГ

ЧЕРНА ОРХИДЕЯ

МРЪСЕН ТОП

ГРОЗЕН КРАЙ

АМОРАЛНА

ЯКА Е ЖЕНА ТИ

ГРЕШКА

ВРЕДНА

#НИЩО

ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ REMIX

АКО МОЖЕШ

ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ

НОЩТА ГЪРМИ

КАТО ТЕБ ТАКАВА

ЖЕНА ЗА ЛУДНИЦАТА

ВСЕ МИ Е ТАЯ

 

 

 

Facebook Comments
Please follow and like us: