Home

Новини

Доника уцели сърцата на феновете с “Куршум”

Автор  -  

No Comments Uncategorized


Най-новото звездно попълнение в отбора на Хит Микс Мюзик — Доника дебютира на музикалната сцена в колаборация с Меди и Галена. Само преди ден изпълнителката представи дебютният си сингъл и видеоклип – “Куршум”, с който успя да прикове вниманието на зрителите и да уцели право в сърцата на феновете.

Песента е по музика на Меди и Александър Асенов, и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко и Александър Асенов. Римите в текста са поверени на тандема Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Видеото е дело на Людмил Иларионов – Люси и оператор Георги Марков, а лентата ни отвежда в Дивия запад, където Доника успявя да се промъкне като “Куршум” в ума на сърце-разбивача Меди. Галена, пък, влиза в ролята на строгият учител, който показва правият път на Доника. За финал на видеото, двете заедно успяват да отмъстят на Меди, който поема куршум от Доника.

Броени минути преди премиерата на видеото, Галена благослови Доника с пожелания в социалните мрежи.

“Успех, Доника! Нека звездата ти блести ярко, а за мен винаги ще си останеш глезлата на леля!” – заключи Галена в Instagram.

Развълнувана и удовлетворена от премиерата на дебютното й парче, Доника също отправи своята благодарност към всички работили за създаването на “Куршум”.

Само за ден видеото бе преглеждано над 220 000 пъти в най-големият портал за видеосподеляне youtube, и се нареди в челните позиции за най-бързо набиращи популярност видеа в страната.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: , , , , ,