Home

Новини

AYA: Подготвям балада

Автор  -  

No Comments Uncategorized

AYA даде откровено интервю в ефира на радио Вероника. Тя споделя как е стартирала професионалната си кариера на певица: “Помагали са ми много хора, но винаги аз съм била водещата сила, сама за себе си, да пробвам, да опитвам, да се свързвам с хора. Естествено, благодаря изключително много на моя продуцент Оцко за ръката, която ми е подал и за съвместните проекти – той е човекът.”

AYA е автор на няколко от песните си. На въпроса как се вдъхновява да пише музика, тя отговаря: “При мен е талант и вдъхновение. Ходила съм на уроци по пеене. Идва ми идеята и текста и е като някаква вълна, която те обвзема”.

Основният повод AYA да гостува на радиото беше премиерата на последното й парче “Всеки път”. “Идеята за песента идва от бийта, който е на един албанец. Много ми хареса и за 20 минути бях написала музиката и текста и с Оцко, който довърши аранжимента и го направи още по-прекрасен, осъществихме много бързо този прект.” – разказва AYA.

“Едни от любимите ми песни са балади и следващото нещо, което ще направя е балада. Песента е самостоятелна засега, но все още няма клип.” – споделя певицата за предстоящите си проекти.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *