Home

Новини

Гери-Никол: Още имам пеперуди в стомаха преди концерт

Автор  -  

No Comments Uncategorized

Гери-Никол даде интригуващо интервю за YouTube подкаста на Blitz Bg, където сподели интересни подробности около себе си. Тя се върна назад във времето и отвори вратата за феновете си, за да разберат каква е била тя като дете. “Бях притеснителна като ученичка, винаги съм била различно и щуро дете. От малка знам какво искам и как да го постигна и винаги съм се борила за индивидуалност и се различавах от другите деца с визия, бях по-арт, човек на изкуството. Това е един апел към младото поколение, да правят това, което сърцето им подсказва, а да не робуват на хорски предразсъдъци.” – казва талантливата певица. Гери-Никол споделя още, че до ден днешен е притеснителна и преди да излезе на сцена пеперудите в корема й пърхат, но смята, че това е хубаво и показва хъса й за работа.

Певицата разкри и какви са взаимоотношенията с родителите й. “Благодарна съм, че имам такива родители и са ме възпитали на първо място да бъда добра. Не съжалявам, че съм единствено дете, защото за мен майка ми е и сестра, и най-добра приятелка. Тя е уникална и съвременна майка, която толкова много ми помага и без нея нямаше да съм това, което вие виждате в момента. Споделям абсолютно всичко с родителите си, няма предразсъдъци и притеснения. Те са ми като приятели и съм много доволна, че се разкривам пред тях, защото те ми дават най-правилните съвети.” – споделя Гери-Никол.

Сред новите проекти, които музикалната дива подготвя, са песен с испански мотиви, дуетни и самостоятелни парчета, с които да разгорещи летните емоции.

Facebook Comments
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *